Vilket slut på en trevlig påsk

Vilket underbart väder det har varit i påsk. Mycket sol och vi har suttit ute mycket. Vi har även åkt en sväng till Åland med Cinderella. Mysigt med familjen.
Men det som jag kommer komma ihåg mest från denna påsk hände på annandagspåsk. Min man har sedan i fredags haft jätteont i magen men det hat gått över eller blivit mycket bättre med värktabletter. Han var på gränsen till att inte följa med på vår lilla resa. Men i sista stund sa han att han åker med. Han har stått ut på den resan med tabletter och har väl inte njutit så mycket av maten. Sedan när vi kom till stan så säger han att han fryser VA säger jag som tycker att 23 grader ute är ganska varmt. Men vi trodde att det var att han var trött efter resan. När vi kom hem så satt han sig i soffan och vilade lite. Jag fick samtal från mamma som ville att jag skulle handla lite och det gjorde jag. När jag står i kön för att betala så ringer sonen och undrar vart termometern är.
Jag kunde hjälpa honom och bad att mannen skulle ringa till 1177 för att höra vad han skulle göra. När jag är hos mamma så ringer mannen och säger att han ska åka in då han har 39grader i feber. Jaha hem från mamm och hämta mannen och in till akuten. Där gick det ganska fort. Vi fick komma in på ett rum redan efter 40 minuter och var på avdelningen för att han skulle bli inlagd efter 4 timmar på akuten. Då hade de tagit en hel del prover och odlingar och satt dropp.
När han kom in på avdelningen så åkte jag hem för att sova några timmar. Jag körde Sandra till tåget i morse och åt frukost när jag kom hem. 
Jag vinkade av de andra barnen och åkte upp till mannen igen med lite saker som han behövde. Lagom när jag kom så gick ronden. Läkaren hade inte fått röntgensvaret ännu utan skulle återkomma senare.
Det tog inte så lång tid utan han kom ganska fort och meddelade att det var inflamerade tarmfickor som min man lider av. 
Han har fått antibiotika och dropp och har fått börjat att äta flytande kost. Han som inte kan äta soppor ska idag bara få äta det. Men tur att det finns kalla soppor. Om det fungerar bra ska han få äta vanlig mat imorgon. Hoppas att han kan få komma hem i morgon för det är ju hans födelsedag. 

Men jag vill ju att han ska bli frisk först så han kan njuta av sin dag när den nu blir. 

Nej nu är det dags att ta tag i middag till barnen och mig och jag kommer somna tidigt för att imorgon åka upp till honom igen. 

Hälsningar
Helene
 

RSS 2.0