Sommarlov

Japp nu är det sommarlov i familjen. Jag slutade förra veckan och har nu kammat hem alla högskolepoäng för denna kurs. Det känns så skönt att inte ha något som ligger och släpar.
Igår var vi på skolavslutning för sonen som slutade 6:an och Yngsta dottern som slutade 9:an. Det var en jättefin avslutning med sång musik och stependieutdelning. Efteråt var det kramkalas och tårarna rann nedför deras fint sminkade ansikten. De av slutade kvällen med en fin middag.

Jag och mannen åkte och hämtade stora dottern i Motala för även hon har nu sommarlov. Hon packade ner alla saker i det rum som har hyrt och vi trodde väl inte att det skulle vara så mycket men hela bilen blev fylld med saker och kläder. Men nu får jag rå om henne ordentligt under sommaren innan det är dags för sista året i gymnasiet för henne.

Själv så har jag gått upp i tid för att bara jobba under sommaren. Det känns i kroppen att man inte är van att jobba heltid för attans så trött i huvudet jag blir. iof är det många överlämningssamtal och utvecklingsamtal som tar mycket tid och är krävande. Men det är kul och utmanande att fixa detta. det är tur att jag har så bra kollegor som stöttar och hjälps åt och tillsammans blir det kanonbra.

Nu är det inte så många dagar kvar innan det blir semester för mig och mannen. Just nu ser det så bra ut med 5 veckors ledighet men det kommer väl att gå sådär fort så jag inte ens hinner med att blinka. Men som tur är så har vi inget och jag menar inget planerat inför sommaren utan vi tar dagen som den kommer och njuter av landet och vi har ju tältet som bara ligger och väntar på att bli packat och ut på äventyr.

Ja ha det bra

Helene


RSS 2.0