Så inaktiv på bloggen

Ja det är väl sådär 3 månader senast jag skrev något här. Vad har hänt då? Ja inte mycket känns det som. Jobbet rullar på med mina underbara kollegor och barn. Skoljobbet knallar på det också med att en kurs till är avklarad. NU kommer i samspel med naturen och det är väl inte riktigt min kurs men jag ska göra den till min eftersom jag har en massa att lära mig om detta.

Hemma så knallar det på. Mannen jobbar, stora dottern har varit hemma i 4 veckor eftersom hon har haft praktik och sportlov. Men nu så är hon bara hemma under helgerna igen. Lilla dottern har fått välja gymnasie och hon som tur är vet vad och vart hon vill gå. Sonen jobbar på i skolan men behöver lite puchning.

Ute är det väl det bästa för i helgen har vi räffsat av gräsmattan och fixat lite på tomten och jag har idag tvättat av utemöblerna och oljat in dem. Så nu är jag klar för att våren kan komma. Hoppas att den gör det i veckan och attt det kan få torka upp lite ute för gräsmattan är dyngsur.

Jaha då är det snart dags för att söndagsfixa lite. Den här veckan är jag gräsänka för mannen är på kurs i Tyskland. Men vi fiar det också för jag har en sådan bra familj som finns och hjälper till om det är något.

Hej svejs

Helene
RSS 2.0