En lång arbetsdag

Även idag vaknade jag tidigt även om jag hade sovmorgon. Så vid 6.15 fram till 7.30 låg jag och lyssnade på radion. Men det är ganska mysigt att inte behöva gå upp utan bara ligga och lyssna på radio och läsa tidningen. Jag hann att ringa till f-kassan och där var det 144st i kö innan mig. Men det gick ganska bra och fort. Sedan hann jag även med att ringa till plastikkirurgen för att se hur långt ner i listan jag står.
Sedan var det dags att gå till jobbet. Det var inte kallt men inte heller varmt men jag hörde en hel del fåglar som sjöng och det var underbart. 

Idag på jobbet kom våra varor som vi köpte på Ikea i fredags. Men när lastbilschafören ringde så hittade han inte så jag fick försöka förklara vart vi låg (han hade gps men ändå hittade han inte) Men efter lite förklarande och denna stackars lastbilchafför fick vända och åka tillbaka så fick vi våra saker. Eftermiddagen flöt på och på kvällen hade vi personalmöte. 

Jag fick skjuts av en kollega hem och det va skönt efter en lång dag. När jag kom hem så ville lilla dottern ha lite hjäp med läxa och det fixade vi samtidigt som jag åt. Det är så mysigt att komma hem när alla är hemma och få prata med dem och höra hur deras dag har varit och få höra vad de har planerat för morgondagen. Tyvärr var klockan mycket så sonen gick och la sig och lilla dottern gick in på sitt rum. 
Jag, mannen och stora dottern ser lite på tv innan det är sovdags för oss med. 
Imorgon ska jag stänga åt en kollega dvs att jag får lite sovmorgon i morgon med och jag hoppas att jag får en bra start på morgondagen med. 

Ha det bra

Helene   

RSS 2.0