Söndagen den 21 augusti

Jaha då är min ledighet över för detta år. Men jag ska inte klaga jag har varit borta från jobbet i 10 veckor förutom en dag när jag var inne på planeringsdagen. Men det är klart de första 6 veckorna var ju inte så sköna att att vara ledig eftersom jag var sjukskriven men de sista har varit sköna men med mycketpluggande som slutade med en tenta som jag bara känner att jag vill lägga bakom mig.

När jag kom in till salen i fredags och satt mig så kändes det jätteskönt men när jag såg vilka begrepp som skulle ställas mot varandra fick jag panik....
Det var: Pedagogisk grundsyn - Undervisning,
Lärande - Kunskapsformer,
Individuell konstuktivism - Social konstruktivism
Begreppsinnehåll - Begreppsuttryck.

Jag skulle skriva om tre av dessa fyra begreppspar.... Men problemet var att jag fick hjärnsläpp jag hade ingen aning om vad pedagogisk grundsyn eller kunskapsformer var så jag fick ta det som jag kända att jag kunde blaja mest om.... Så jag tog bort lärande-kunskapsformer. Men det kändes så dåligt att jag tror att jag får skriva om det om ett par veckor. Jag vet vad varje begrepp stod för men jag kände att jag hade svårt att problematicera dem mot varandra och sedan koppla dem till praktisk teori i verksamheten. Jaja jag får besked om två veckor.

När jag var klar så pratade vi ett tag innan jag åkte och handlade med mamma och på kvällen hade vi kalas för Jossan som fyde 15 år ( på torsdagen iof).
Lördagen regnade det det och för mig passade det perfekt då jag satt igång med nästa kurs och fick lite överblick på föreläsningarna som kommer.  På kvällen åkte jag, Sandra och Ante ner till stan för att titta lite på på marknaden och fyverkerierna tillsammans med Pappa och Lotta.

I dag har jag läst lite inför kommande dugga som jag inte hade någon aning om vad det var innan en kamrat sa att det är som ett prov med svarsaleternativ. Jag har även bläddrat lite i litteraturen som de kommande föreläsningarna kommer att handla om. Så nu är jag på......

Imorgon är det jobb och jag stänger så det blir inget pluggande imorgon utan det får jag ta på tisdag.

Nu blir det mat och sedan söndagsfix.

Ha det bra

Helene
RSS 2.0