En veckas semester gjord nu två kvar

Så fort veckorna går. Nu har jag haft en veckas semester och jag har två kvar. Men dessa veckor kommer inte kännas som semester eftersom jag nu måste plugga ordentligt så jag klarar tentan den 19 augusti. Men kan alla andra så kan jag är ju mitt måtto. Mitt svåra är ju att skriva med metaord eller yrkesspråk. Jag vet ofta vad själva begreppet står för men att få ner det på 4 rader med metaspråk det är utmaningen. Men jag är ju så dum att jag tror att jag komemr att klara den. 

Jaha vad ska jag annars hinna med denna vecka istan? Ja på onsdag ska jag och familjen på sommarrevy. Hoppas att den är bra och att jag kan få skratta mycket för jag känner att jag behöver det. 

Får väl ge mig och ringa till hand o plastik i linköping också för det är inte riktigt bra. (jag har ju låvat att inte gnälla mer om det så jag säger inte mer)

Sedan på lördag ska vi på kräftskiva och jag ska redan imorgon börja med maten som vi ska ha med oss. Det ska bli kyklingspett. Det är så bra för dem kan man äta kalla. De är lika goda kalla som ljumna. 

Så även denna vecka kommer väl gå gå jättefort och jag komemr att känna att jag inte hinner med att läsa så mycket som jag vill. Det är väl bara att sätta klockan och gå upp tidigt. 

Jag har ett stort I-landsproblem. Jag som annars stavar så dåligt och det kommer extra bokstäver rätt som det är har fått ett nytt problem nu när jag har varit sjukskriven och inte har fått göra något. Mina naglar är så långa och fina men jag kommer emot fel tagenter och skriver extra mycket fel just nu. Men som sagt det är ett i-landproblem. Jag kan ju klippa ner dem men det vill jag inte göra nu när jag äntligen har fått så långa och fina. Men så fort jag börjar att jobba så kommer jag att slå av dem så jag kan ju njuta så länge jag kan.

Jaha det var söndagens inlägg om ingenting.

Ha det så bra på er.

Helene
RSS 2.0