Varför är det så svårt

Jani denna blogg ligger så gott som nere. Jag var så duktig i början och hade denna som en dagbok eller bara skrev av mig en massa. Vad gör jag nu? inte ett dugg.

Men jag får väl ta tag i den igen och se om jag kan vara bättre på att uppdatera den.

Ja livet knallar på och som vanligt när jag slriver här så är jag i slutet på en kurs och ser bara hur allt hopar sig och jag fastnar på det sista, att skiva. I denna kurs har vi haft en biotop- ett område i naturen att följa under våren. Det har varit jättekul att följa våren på ett nytt sett men samtidigt väldigt svårt eftersom det ska fotograferas och noteras och framför allt just nu skrivas ner som en vetenskaplig text med fina naturvetenskapliga ord som jag knappt har koll på. Jag brukar inte har svårt för att skriva men nu känns det som om jag bara rablar upp fina ord som inte får något samanhang alls. Det blir så stort och svårt för att jag vill att det ska bli bra och vill inte göra om.

Men samtidigt är jag inte rädd för att få komplitera men vill inte ha för mycket att komlitera heller. Ja ni förstår.

Just nu sitter jag vid bordet och har hur många böcker som helt upplagna och slår i registret hit och dit för att få det bra.

Jag är så himla glad att jag har en superduper bra basgrupp som hjälper varandra när vi fastnar och ger en nya infallsvinklar hela tiden.

Men en sak som jag har märkt är att ag hör dessa begrepp på tv-program som jag inte ens reagrat på tidigare och jag blir ju väldigt glad när jag FÖRSTÅR dem.

jaha då är det dags att gå tillbaka till texterna igen. Jag laddar med kaffe och kämpar på ett tag till.

Helene
RSS 2.0