Sol, sol, sol och fika ute

Idag vaknade vi väldigt tidigt. Jag tyckte att jag hade vaknat och somnat om så många gånger så när jag märkte att mannen gick upp så trodde jag att klockan var runt 9. Jag satt på radion och lagom då började nyheterna och det var 7 nyheterna... Jag låg kvar en stund och njöt av att bara lyssna på radion, se att solen lysta igen rullgardinsspringan och hur kaffedoften kom upp till sovrummet. Efter ett tag gick jag ner och vi åt frukost. Efter ett tag kom sonen ner och dottern in från hennes stuga. 

När frukost var intagen så gick vi ut för det rasade träd och knäpte i skogen.. Jag blev så nyfiken så vi tog fram kikare och kamera för att vara beredda om det kom ut något. Vi väntade och väntade och njöt av det fina vädret och fågelsången. Det kom aldrig ut något djur utan vi kom på att det var isen så knakade i kärret. 
Vi tog med kameran och gick en sväng när vi hör hur sonen ropar och då är bonden här och vi stod i vägen med bilen så det var bara att flytta på den.

Sedan tog vi en skön fika i solen med lä läge. Det har även blivit lite våfflor idag till lunch. Nu har det börjat att blåsa upp lite och vindarna är riktigt kalla så nu sitter vi inne. Men jag mår så himla bra när jag ser att våren är på väg. Snödropparna blommar, tulpanerna är på väg upp, det finns gröna strån i gräsmattan och framförallt så värmer solen. Jag brukar ju alltid bränna mig men idag så gick jag nog in i tid. 

Snart ska grillen startas och middagen påbörjas. 

Ha en bra kväll 

Helene 
RSS 2.0