Titta på min nya fina header

Japp jag har fått en ny header som min underbara dotter har hjälpt mig med. Snygga bilder som hon har fotograferat.

I fredags kom vi ut till landet och såg att vi hade fått tre kossor i hagen. Så nu känner jag mig som en riktig bondmora när jag lagar mat och ser på kossorna utanför fönstret. Nackdelen är när Kasper (hunden) går in i hagen och rullar sig i koskiten. 
Det blev lite problem i fredags när vi kom hit för vår vattenslang in till huset har gått söndet så vi kunde inte ha vattnet på. Men vi var tvugna för att tvätta av honom. Men vi hade lite strul i fredags när vi kom ut för vi hade missat en påse med matvaror hemma. Det var bla bröd, potatis, grönskaer och ris mm. Så vi sa att vi skulle åka till Tjällmo på lördagen för att handla de sakerna som vi glömt. 
Mannen skulle ta tag i slangen och se vart den var trasig och vi hade tur för det vara bara en halvmeter från en koppling så vi kunde skära av slangen och skulle skarva ihop den men då var slangklämmorna rostiga så vi kunde inte använda oss av de gamla. Så efter lite prat med mannen så bestämde vi oss för att åka in till stan för att hämta den påsen vi hade glömt och köpa klämmor. 

Vi kom ut sent på kvällen igen men det var skönt att göra det på en gång för att inte behöva göra det idag.

Idag har vi haft en riktig sovmorgon. Vi vaknade 9,30 och det var länge sedan jag sov så länge. Vi åt frukost och gick sedan ut för att ha varit ute hela dagen.
Jag har spelat lite spel med sonen, gått en prommenad för att se hur långt liljekonvaljerna har kommit, och sedan har jag pluggat en del. Det kommer ju en begreppstenta snart och så det är väl bara att läsa och läsa och försöka att se sambandet och kunna förklara det på ett vetenskapligt sett. Men jag ska klara det har jag bestämt (det går ju att göra om den om jag missar)
Vi har också fikat med en rabarberpaj och hemmagjord vaniljsås. Hur smarrigt som helst. Vi har även grillat kött och gjort en god gratäng som vi nyss har avnjutit. Nu är det bara disken kvar. 

Nu hoppas jag att det blir en lika unterbar dag imorgon som viahar haft idag. Sådär lagom varmt och solit,

Nu får det blir lite familjemys.

Ha det bra på er

Helene 
RSS 2.0